Airconditioning

 

Voor bedrijfspanden gelden andere regels dan voor een woonhuis.

Zo moet er rekening gehouden dat iedere werknemer profiteert en juist geen last heeft van een kouval in zijn/haar nek.

U zult merken dat de productiviteit van uw medewerkers verhoogd wordt doordat men kan werkten in een prettig werkkimaat. Werken in een te warme omgeving is vermoeiend en de creativiteit zakt.

 

Welke keuze in uw geval de slimste keuze is, kunnen wij zien als we de situatie hebben bekeken en de wensen van de werkgever en/of werknemers hebben gehoord.

 

De units kunnen gemonteerd worden aan de wand of in het plafond of indien u een pand huurt, zouden verrijderbare units een oplossing kunnen zijn.

 

Naast koelen kunnen deze systemen tegenwoordig verwarmen en hierdoor een goede aanvulling zijn op de huidige verwarming. Soms is het in herfst of lente net te koud en willen uw medewerkers warmte., maar ook een kantoor wat niet vaak gebruikt wordt, kan, zodra nodige diretc worden verwarmd. Het is zonde en onnodig daar de hele c.v.- installatie voor te laten stoken. (kosten/baten)

 

Het geluidniveau van de moderne systemen is dusdanig laag dat het nauwelijks waar te nemen is. Ook leveren de huidige units optimale prestaties tegen een relatief laag energieverbruik.

Speciale filtersystemen in de apparaten zorgen ervoor dat de lucht schoner wordt gemaakt waardoor het binnenklimaat verbeterd.

Daarnaast is het van belang dat u de units ook jaarlijks laat onderhoud voor een gezond werkklimaat van uzelf en uw medewerkers.