Duurzame Energie

 

Dat duurzaam energie opwekken goed is voor het milieu weten we nu allemaal wel.

 

Uw klanten kijken steeds vaker naar bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen en maken daarop een beslissing.

Het is ook in uw Voordeel.  De investering die u doet heeft u met enkele jaren terug verdient en daarna loopt de besparing gewoon door.

 

U kunt een MKB Energy CheckUp uitvoeren via deze link energycheckup.nl

Het is een GRATIS calculator die ontwikkeld is voor ondernemers in de horeca, Retail, food, non-food, dienstverlening en het Midden en Klein Bedrijf (MKB)

Deze onafhankelijke scan geeft in vier stappen inzicht in energieverbruik en de mogelijkheden voor besparing.

Vind u dit allemaal teveel gedoe, dan helpt Aceve u graag dit samen met u uit te voeren.

 

Voor ondernemers is er de Energie Investering Aftrek (E.I.A) 

De EIA is een fiscale aftrekregeling. De regeling biedt direct financieel voordeel aan ondernemers die investeren in energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie. Behalve de afschrijving is van de investering (aanschaf- en voortbrengingskosten) van deze bedrijfsmiddelen 41,5% extra aftrekbaar van de fiscale winst. 

Duurzame producten zijn soms lastig te begrijpen. Door samen met u te kijken naar het huidige verbruik en de mogelijkheden in de woning of bedrijfspand na te lopen kan er bijna altijd een besparing worden gerealiseerd.

 

De foto die wij u hier tonen is van ons eigen dak. Wij weten inmiddels uit ervaring dat dit de vaste lasten enorm omlaag brengt. Zeker in deze zware tijden een serieuze overweging. Laat u echter goed adviseren en zorg dat u weet wat u koopt.

Voor meer informatie kijk op onze pagina "Over Aceve"

 

WIlt u geld achter de hand houden voor het geval dat er iets in uw bedrijf gebeurd, maar u wilt ook besparen, ga eens in gesprek met uw bank.Zakelijke energieleningen zijn er niet. Toch kan het interessant zijn te investeren. 

Als u nu 4% betaald op uw lening en u bespaart 8-10% dan is deze rekesom envoudig gemaakt.