Pelletketels of houtvergassers met een subsidie van minimaal € 3.200,00

 

Houtvergassers zijn zeer geschikt voor het verwarmen van kantoren, boerderijen, bedrijfspanden, werkruimten, montageafdelingen enz. Door de ventilator wordt het hout in de ketel vergast zodat u een goede en milieu vriendelijke verbranding hebt, Dit zorgt voor warmte, waardoor het water wordt verwarmd. 

 

Houtvergassing noemt men die houtverbranding waarbij duidelijk meer dan 600 graden verbrandingstemperatuur bereikt wordt. Hout bevat ongeveer 85% vluchtige stoffen, die bij verbranding in de vorm van gas vrijkomen. Slechts 14% blijft als houtskool en ongeveer 1% als as in vaste toestand over.

 

Bijdragen aan een schoner milieu en lagere energiekosten met een forse subsidie.

Nu het moment om een investering te doen waar u jaren profijt van zult hebben.

Het grootste deel van het totale energieverbruik bestaat uit het verwarmen van uw boerderij of bedrijfspand.

 

Aceve werkt samen met Eco4You, een leverancier met unieke, toekomstbestendige totaaloplossingen voor een nieuw energiesysteem. Samen met Eco4You kunnen wij de complete installatie van uw houtvergasser, pelletkachel en of zonnecollectoren verzorgen.

Gemakshalve verwijzen wij u voor de mogelijkheden naar de website van Eco4You.

 

Duurzaam en milieuvriendelijk is maatwerk. De wensen van u, als klant en de situatie ter plekke zijn hiervoor de basis. Dit soort pakketten vragen om een persoonlijk advies.

 

Meer informatie over de huidige subsidie mogelijkheden vindt u op ISDE subsidies.

Of bel 010 2869319.