Huren in Capelle aan den Ijssel en regio Rotterdam, inclusief gratis storingsdienst.

 

Een nieuwe ketel, geiser of boiler aaanschaffen is een investering. Wanneer u dit bedrag niet in één keer wilt of kunt uitgeven, dan kunt u ook huren. In samenwerking met Abel&co  bieden wij aantrekkelijke mogelijkheden om te huren.

 

Heeft u vragen over de verschillende installatieproducten die we samen met Abel&Co aanbieden? In de Abel&co kennisbank vindt u antwoord op meer dan honderd vragen voor als u een oplossing zoekt, zich wilt oriënteren of gewoonweg meer wil weten.

U kunt de nieuwe website van Abel&co bekijken via www.abelenco.nl. We zijn er trots op om deel uit te maken van zo’n sterk collectief van installatiebedrijven. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met ons.

 

De voordelen van huren

Het grote voordeel van een cv-ketel, combiketel of warmwatertoestel huren is dat u voor een lange periode verzekerd bent van zorgeloos comfort. Bij een eventuele storing staan wij garant voor een snelle afhandeling van het probleem, zonder bijkomende kosten. Service, periodiek onderhoud, materiaalkosten, arbeidskosten en voorrijkosten zijn bij uw lage termijnbedrag inbegrepen.

Installatiekosten meenemen in huur

Wanneer u kiest voor het (gedeeltelijke) meenemen van de installatiekosten in de huur, dan tellen we de maandelijkse toeslag hiervan bij het huurbedrag op.

 

Er is voor u  een uitleg gemaakt voor de meeste voorkomende vragen.