Loodgieterswerk

Het Loodgietersvak is een specialisme waar ieder bedrijf, vaak noodgedwongen gebruik van dient te maken.

Meestal is er dan gelijk een spoed situatie. Een verstopping in een restaurant, terwijl de gasten binnen komen of een lekkage op het dak vlakbij de ruimte waar uw servers staan, toiletten die het niet meer doen en uw medewerker moet net erg nodig.

Maar ook druppelende kranen of stortbakken. Water is niet gratis en als u eens kijkt hoeveel water en ongebruikt dan verloren gaat op jaarbasis daar zult u van schrikken. 

 

U schakelt dan het liefst een specialist omdat u dan gegarandeerd bent van een gedegen eindresultaat.

Het vak bestaat uit een breed pakket van diensten. 

 

Onderhoudswerkzaamheden worden vaak tot het laatste moment uitgesteld of nog erger. Er wordt pas aan onderhoud gedacht als er al schade of overlast is ontstaan. Een lekkend dak, een defecte riolering, een gesprongen waterleiding of een verstopte dakgoot: situaties die u voor wilt zijn. Om te voorkomen dat u voor nare verrassingen komt te staan is regelmatige inspectie en eventueel onderhoud belangrijk.

Veelal is heeft u naast de kosten van de reparatie ook schade. Buiten de schade kosten geeft dit vaak veel stress.

 

Voor het behoud van de riolering, leidingen en installaties is regulier en preventief onderhoud verstandig. Wanneer dit onderhoud uitgevoerd wordt weet u direct de status van de riolering en leidingen en kan er zo nodig ingespeeld worden op slijtage of andere voorkomende storingen.

 

Graag doet Aceve er alles aan om u te ontzorgen. Mocht blijken dat de lekkage toch van de verwarming afkomstig is, dan kunnen wij dat toch direct oplossen.

 

Voor uw telefoniste is er ook een voordeel. Bij iedere klacht kan ze een bedrijf bellen die voor alle klachten komt om het op te lossen.  Aceve doet waar zij goed in is en u kunt zich richten op de zaken waar u goed in bent.