Toiletten 

 Bij een zakelijk pand heb je met andere dingen te maken dan thuis. Vaak is er een dames en heren toilet of zijn er zelfs aparte ruimten met urinoirs opgesteld. Ook kan het zijn dat een MIVA-toilet (minder validen) noodzakelijk is.

 

Wat is handiger papieren doekjes of een elektrische handendroger en wat is eigenlijk goedkoper? Moet ik closet combinatie nemen of juist hangende toiletten en is het slimmer om gewone kranen te nemen of kranen met een infrarood bediening.

Allemaal zaken waarbij het belangrijk is dat iemand samen met u de voordelen, maar ook de nadelen bespreekt.

 

Voor u is het prettig dat een partij van begin tot het eind het werk aanstuurt, zonder dat u zich daarmee hoeft te bemoeien. Een planning wordt vloeiend op elkaar afgestemd, zodat u zo kort mogelijk in de verbouwing zit. 

Een totaalinstallateur is dan een verstandige keuze omdat er diverse disciplines nodig zijn. 

 

Aceve heeft inmiddels meerdere malen toiletruimten samengesteld, waarbij wij zelfs de keuze van tegels en sanitair hebben mogen bepalen. Door goed te luisten naar de wensen van de klant. Wij weten wat er op de markt is en wat in toiletruimten verstandig is om wel of juist niet toe te passen.

 

Ook bijvoorbeeld voor de keuken of kantine kunnen wij u werk uit handen nemen. vergeet niet dat ook de koffie automaat waterzijdig aangesloten moet worden en vaak op een aparte elektra-groep. Datzelfde geldt als er een vaatwasser aanwezig is.

 

Daarnaast zijn toiletten en keuken de twee meeste voorkomende ruimte waar afvoer problemen ontstaan door verstopping.

 

Aceve is o.a. aangesloten bij de branche organisatie Uneto-VNI en KvINL  Opdrachtgevers, aanbieders en overheden werken binnen KvINL samen aan een onderscheidend en gegarandeerd kwaliteitsniveau van producten, processen en diensten in de installatiesector.