Verstoppingen

Nederland staat bekend om zijn goede hygiënische inrichting met een landelijk dekkend netwerk aan afvalwatersystemen. Deze zogenaamde "natte infrastructuur" kan alleen maar goed blijven functioneren als het ook goed wordt onderhouden. Reiniging, inspectie en renovatie van dit afvalwatersysteem, zijn daarbij van essentieel belang. 

Voor o.a. bedrijven en Horeca gelegenheden is het raadzaam de afvoeren jaarlijkse preventief te laten doorspuiten.

 

Hoe netter u en uw werknemers omgaan met vuil door de afvoer te laten verdwijnen hoe kleiner de kans op een verstopping. Kleine dingen die een hoop overlast kunnen voorkomen.

 

Mocht het toch gebeuren, dan is Aceve altijd snel ter plekke. Een bedrijf, school of zeker een horeca gelegenheid kan onmogelijk wachten tot er tijd is om u te helpen. Wij realiseren ons goed dat haast is geboden.

 

Aceve is in het bezit van een hoge druk reiniger die onder hoge druk een afvoer kan ontstoppen. Als tijdens de verstopping blijkt dat er een deel van de afvoer vervangen moet worden kunnen wij dat gelijk uitvoeren. En is de verstopping onvindbaar, dan voeren we een camera-inspecties uit.

Zo kunnen we ook zien hoe de afvoer loopt. Als deze ergens is afgebroken of is verzakt, dan kunnen we daarop anticiperen.