Luchtverwarming

  

Luchtverwarming brengt weer terug wat u zo koestert: een gezond zuurstofgehalte, een betere luchtzuiverheid zonder stof, en een betere vochthuishouding.

Wilt u een gezond werkklimaat en voldoende verse lucht in uw dagelijkse woonomgeving. En draagt u het milieu een warm hart toe? Dan is luchtverwarming een logische keuze! U ziet het niet, maar merkt het wel. Uw woning is 24 uur per dag voorzien van verse lucht.

 

De absolute top

Luchtverwarming is de absolute top in verwarming. Het ventilatie systeem is nagenoeg onzichtbaar.

Zakelijk wordt luchtverwarming heeft meest toegepast in bedrijfshallen. U heeft geen last van hinderlijke radiatoren of tikken en borrelende leidingen.  Luchtverwarming kan prima worden toegepast in bestaande panden.

 

Luchtverwarming zorgt zowel voor verwarming, ventilatie en (elektronische) filtering, zodat de lucht altijd aangenaam en gezond van kwaliteit is. Eventueel kan ook voor koeling en/of bevochtiging gezorgd worden.

 

Schone lucht

Standaard is in alle toestellen een filter opgenomen. Deze zorgt ervoor dat 95% van de stofdeeltjes uit de lucht worden gehaald. Dit draagt flink bij aan het wooncomfort.

 

Voor mensen die het op prijs stellen alle kleine stofdeeltjes te filteren (bijvoorbeeld CARA-patiënten) bestaat de mogelijkheid een hoogwaardige filter toe te passen. Hiervoor heeft Brink een elektronische luchtfilter ontwikkeld. Deze elektronische luchtfilter verwijdert zelfs de allerkleinste stofdeeltjes zoals pollen, stuifmeel, schimmels, tabaksrook, kiemen, bacteriën, etc.

 

Ook luchtverwarmers hebben onderhoud nodig en de filters dienen regelmatig te worden vervangen.