Splitsysteem 

Een single split-systeem bestaat uit één binnenunit en één buitenunit die met elkaar verbonden zijn. Hiermee kan dus maar één ruimte van de woning of kantoor gekoeld of verwarmd worden. Het splitsysteem is het meest gangbare en is in lichte en hele zware uitvoeringen verkrijgbaar. De laatste variant is het plafond of vloer/wandmodel.

 

Multi-splitsysteem

Bij een Multi splitsysteem zitten aan één buitenunit meerdere binnenunits verbonden. Hiermee kunnen dus meerdere ruimtes van de woning of kantoor gekoeld of verwarmd worden. En er kan geschakeld worden, dus overdag kan er gekoeld worden in de woonkamer of kantoor en in de nacht in de slaapkamer. Multi-splitsystemen nemen buiten minder ruimte in beslag dan twee aparte splitsystemen.

 

Inverter

Inverter airconditioners zijn zelfregulerend. De gemeten binnen- en buitentemperatuur worden continu vergeleken met de door u ingestelde temperatuur. De airconditioner past zijn capaciteit hierop aan. Zonder onnodig stroomverbruik wordt de ruimte gekoeld/verwarmd tot de temperatuur die u wenst.

 

Wand Inverter airco’s zijn uitermate geschikt voor het koelen/ bij-verwarmen van o.a. woonkamer, slaapkamer, zolder, appartement, serre, tuinhuis, atelier, kantoor, vergaderruimte, bibliotheek, museum, klaslokaal, praktijkruimte, productieruimte, server- / computerruimtes enz.