Vanaf 1 december 2015 is het Adviescentrum voor Comfort en Veiligheid geopend.

 Aceve heeft haar showroom verbouwd tot een functioneel adviescentrum voor comfort, gemak en veiligheid en is voorzien van een levensloopbestendige modelwoning.

 

Voor deze specialisatie van Langer Zelfstandig Thuis Wonen (LZTW)  hebben wij een eigen website ontwikkeld.

Ook is hiervoor een heel eigen aanspreekpunt.

 

Ons Adviescentrum is alleen open op afspraak 010 2869319 (keuze 4). Dit doen wij zodat Charlie Steegers alle tijd voor u heeft om u goed te adviseren.

 

Ruim 2 miljoen mensen in Nederland hebben ermee te maken. Lopen, douchen, aankleden kost moeite. Aanpassingen bieden uitkomst, vergroten de zelfstandigheid, biedt comfort en gemak.

Dit betekent niet dat er een hele minder valide badkamer moet komen, kleine aanpassingen kunnen al heel veel verlichting geven.

 

Douchezitje

Zittend douchen. Misschien willen uw huisgenoten wel staand douchen? Een opklapbaar zitje dat aan de muur bevestigd is kan voldoende zijn. Het zitje kan ook worden gebruikt om met de voeten op te steunen, bijvoorbeeld bij het nagelknippen. De plaats van de douche kraan op de muur moet dan worden afgestemd op het zitje. Want als u zit, wilt u niet achter uw rug om de douche bedienen. Ook is het goed om rekening te houden met eventuele mantelzorgers.

Iedereen wil wellness, dus als u uit gedoucht bent, pakt u uw badjas van de (design)radiator. Door die aan te trekken, bent u direct voor 80% afgedroogd.

Of wat dacht u van een wc met onderspoeling. Deze verwarmt met warm water het onderlichaam. Zo wordt de ontlasting dunner en na afloop van het toiletbezoek kan de onder spoeling ook gebruikt worden om het onderlijf op comfortabele wijze te reinigen.