Eén aanspreekpunt voor al uw vragen.

 

Een veel gehoord probleem is dat er bij grotere woningaanpassingen heel veel verschillende partijen langs moeten komen en dat mensen daar geen zin in hebben.
Voor de mensen zelf is dat teveel gedoe en als u het moet regelen voor bijvoorbeeld uw ouders, dan kost dat enorm veel kostbare tijd. Tijd die u beter kunt besteden om leuke dingen met uw ouders te doen.
Wij begrijpen dat.

Daarom gaan wij verder. U wordt ontzorgt van A tot Z. Aceve regelt de gehele coördinatie en u heeft één aanspreekpunt.
Er is extra aandacht besteed aan productkennis. Het resultaat is dat wij technisch hoog -gekwalificeerde personeel hebben die u de juiste vragen stellen. Door hulpmiddelen hebben wij zelf ervaren wat het met je doet als je ouder wordt, minder kunt bewegen of het zicht afneemt.
Daarnaast realiseren wij ons goed dat persoonlijke aandacht erg belangrijk is.
Samen met u, de zorg of een ergotherapeut kunnen wij adviseren welke aanpassingen voor u verstandig zijn, zodat het gevoel van veiligheid en comfort blijft behouden.

Als ACV (Adviescentrum Comfort en Veiligheid) willen wij dé (technische) adviseur zijn in o.a. regio Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en Rotterdam op het gebied van comfortabel en veilig wonen.

Deze nieuwe dienstverlening is samen met een aantal deskundige partners opgezet.

Van Meijeren BV (aannemer) Tieleman & Co BV (elektra en domotica) Twigt Interieur & Kleur (woninginrichting)

 

Tevens zijn we een samenwerking aangegaan met PronkErgo voor hoog-laag keukens, tilliften en dergelijke.

 

Op dit moment zijn wij ook in gesprek met partijen om u ook te kunnen helpen met tuinonderhoud en schilderwerkzaamheden.

Per mei 2016 heeft Aceve met Vierstroom (Fundis) een overeenkomst afgesloten.
Bent u lid van de Vierstroom, dan krijgt u op vertoon van uw Vierstroompas 10% korting op alle werkzaamheden die Aceve u kan bieden.

Bent u nog geen lid, kijk u dan eens op de website van Vierstroom voor alle extra’s die zij u kunnen bieden.
De mensen van Vierstroom zijn regionale experts in hulp, zorg en service. Actief in het gebied van Woerden via Gouda tot Zoetermeer en van Capelle aan den IJssel tot Schoonhoven. Met persoonlijke aandacht voor uw wensen en behoeften vormen zij een vertrouwd gezicht in een snel veranderende wereld.
Door op de link in het logo te kiezen wordt u automatisch gelinkt naar de website van Vierstroom.

Profielfoto van Vierstroom