Eén aanspreekpunt voor al uw vragen.

 

Een veel gehoord probleem is dat er bij grotere woningaanpassingen heel veel verschillende partijen langs moeten komen en dat mensen daar geen zin in hebben.
Voor de mensen zelf is dat teveel gedoe en als u het moet regelen voor bijvoorbeeld uw ouders, dan kost dat enorm veel kostbare tijd. Tijd die u beter kunt besteden om leuke dingen met uw ouders te doen.
Wij begrijpen dat.

Daarom gaan wij verder. U wordt ontzorgt van A tot Z. Aceve regelt de gehele coördinatie en u heeft één aanspreekpunt.
Daarnaast realiseren wij ons goed dat persoonlijke aandacht erg belangrijk is.
Samen met u, de zorg of een ergotherapeut kunnen wij adviseren welke aanpassingen voor u verstandig zijn, zodat het gevoel van veiligheid en comfort blijft behouden.

Als ACV (Adviescentrum Comfort en Veiligheid) willen wij dé (technische) adviseur zijn in onze regio Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en Rotterdam.

 

U kunt hierbij denken aan een gehele aanpak van uw woning met nieuwe radiatoren en dan natuurlijk gelijk nieuw schilderwerk, een  nieuwe vloer of nieuw behang, maar ook veilige toegang naar de tuin met daarbij een tuin aanpassing, zodat u u kunt genieten van uw tuin en lekker buiten kunt zitten behoort tot de mogelijkheden.