Duurzame Energie 

Duurzame energie is opgewekte energie op een milieuvriendelijke manier.

Onze fossiele brandstoffen raken op en de temperatuur op aarde stijgt door teveel uitstoot van CO2.

 

Duurzaam Energie opwekken is goed voor het milieu en voor uw eigen portemonnee. Er zijn heel veel manieren om te besparen of duurzaam te leven. 

 

De investering die u doet heeft u met enkele jaren terug verdient afhankelijk voor welke manier van besparing u kiest.

Als de investering is terug verdiend gaat de besparing door.

Zeker met de huidige rente bij de bank is investeren een verstandig besluit.

 

PV particulier

 

Duurzame Energie is maatwerk. Iedere woning is anders, ieder huis heeft een andere gezinssamenstelling een ook weer met andere wensen.

Aceve kijkt niet naar standaard, maar naar uw woning, uw wensen en uw budget en geven dan het advies dat voor u het meeste lonend is.

 

Dat alles tegenwoordig vaak om de prijs draait en niet om kwaliteit vinden wij jammer en het is zonde. Kent u het gezegde; Goedkoop is duurkoop? Dat is helaas maar al te vaak waar.

 

Daarom hechten wij waarde aan erkenningen van KvINL. Dit staat voor kwaliteitsborging binnen de Installatiesector. Wij werken met vaste, gecertificeerde medewerkers in eigen loondienst en investeren voortdurend in opleidingen.

Zo zijn we goed op de hoogte van de nieuwste technieken. Dit houdt in dat Aceve niet met goedkopere, ingehuurde krachten (erg jonge werknemers, leerlingen of ongeschoolde medewerkers) werkt. Dit kan leiden tot gevaarlijke situaties. Helaas is de erkenningsregeling afgeschaft, waardoor bedrijven dit kunnen en mogen doen.

Ik hoor u denken; en hoe weet ik dan dat Aceve anders is. Dat klopt, dat weet u niet.

De enige manier om dat te ervaren is om in gesprek te gaan. Dan zult u merken dat wij een persoonlijke benadering hanteren, tijd willen vrij maken.

 

Wij begrijpen goed dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Hoe weet u dat u de juiste aanbieder kiest en waarom is er zo'n prijsverschil.

Het verschil in prijs heeft veelal te maken met de kwaliteit van de producten en welke bedrijf de montage uitvoert. Het is belangrijk u goed te informeren over hoe lang een bedrijf bestaat, welke garanties bieden ze en wie voert de montage uit.