Pelletketels of houtvergassers met een subsidie van minimaal € 3.200,00

 

Met duurzame energiesystemen bijdragen aan een schoner milieu en lagere energiekosten en dan nog een een flinke subsidie ontvangen. Twijfelde u nog om de stap te nemen naar alternatieve energieën om de hoge verwarmingskosten te drukken, dan is nu het moment om over te stappen.

Het grootste deel van het totale energieverbruik bestaat uit het verwarmen van uw woning of bedrijf. 

 

Aceve werkt samen met Eco4You, een leverancier met unieke, toekomstbestendige totaaloplossingen voor een nieuw energiesysteem.Hierbij kunt u denken aan houtvergassers, pelletkachels en zonnecollectoren met een lange levensduur.

 

Samen met Eco4You kunnen wij de complete installatie van uw houtvergasser, pelletkachel en of zonnecollectoren verzorgen.

Ook onze werkwijze is vooruitstrevend met een enorme drive in energiebesparing.

Voor informatie over alle mogelijkheden verwijzen wij graag naar de site van Eco4You.

 

Duurzaam en milieuvriendelijk geen enkele oplossing is standaard. De wensen van de klant en de situatie ter plekke zijn de basis voor maatwerk, .Dit soort pakketten vragen om een persoonlijk advies.Heeft u vragen, dan kunt u ons altijd bellen.

 

Houtpellets zijn kleine cilindrische rolletjes gemaakt van 100% natuurlijk hout. 

Bij de persing onder hoge druk worden geen lijmen of andere chemische additieven toegevoegd. Het hout is afkomstig is van zaagsel en afval van het schaven. De energie input om pellets te maken is erg gering en voor de productie van pellets hoeven geen bossen omgekapt te worden

 

Stoken met houtpellets is compact en comfortabel en bovendien gezellig.De pellets verbranding systemen garanderen een optimale verbranding naast tal van andere ecologische en economische voordelen.

 

Warmte met een schoon geweten

Pellets worden in tegenstelling tot fossiele brandstoffen als CO2-neutraal bestempeld. Dat betekent dat bij verbranding hetzelfde gehalte aan CO2 vrijkomt dan de boom tijdens zijn groeiproces heeft opgenomen.

 

Wanneer een gezin op pellets overschakelt, kan de CO2 uitstoot ten opzichte van aardgas met 2,5 ton/jaar en van aardolie met 5 ton/jaar verminderd worden.