Waterontharders

 

Genieten, beschermen en besparen met een waterontharder.

Als u het zachte water over uw huid voelt parelen in de ochtend bij het douchen of wassen, zult u dit gevoel van welzijn nooit meer willen missen.

 

Met zacht water verandert u uw badkamer in een oase van wellness en uw huid merkbaar zachter. Glanzend en zijdezacht haar versterkt dit gevoel van weldadigheid. De luxe houdt echter niet op bij het verlaten van de douche: als u uw wollige slippers en weelderige badjas aantrekt, die gewassen zijn in het ontharde water dat op uw wasmachine is aangesloten, blijft het gevoel voortduren.

 

Wilt u ook dat het water in uw huishouden aanvoelt als een zacht zomerbuitje? Installeer dan een waterontharder. 

Daarnaast scheelt het veel in de schoonmaak van bijvoorbeeld de douchekabine en de levensduur van uw kranen. Duidelijk minder kalkaanslag is het gevolg. 

Een extra voordeel dat het water nog lekkerder smaakt en dus ook dat kopje koffie of thee. 

 

Zoek een geschikte plaats voor de montage van de waterontharder. Denk daarbij aan een bijkeuken, trapkast, kelder of garage. De waterontharder dient in een vorstvrije ruimte te staan en heeft een voeding en een afvoer nodig. De afvoer mag ca. 2,5 meter hoger liggen dan de hoogte waarop de ontharder wordt gemonteerd.

 

De meeste waterontharders hebben, afgezien van het bijvullen van zout, weinig tot geen onderhoud nodig.