Beide eigenaren hebben naast de liefde voor hun bedrijf Aceve ieder hun een eigen interesses ontwikkeld

William Huijbregts heeft sinds een aantal jaar al zijn tijd gestoken in het opbouwen van kennis voor energiebesparing.

Denise Peek daarentegen heeft zich volledig gefocust op het langer thuis wonen. We weten allemaal dat iedereen langer thuis moet blijven wonen, maar hoe kan dat veilig en als het kan dan graag met comfortabel gevoel.

 

Aceve is in 1990 begonnen als eenmanszaak in verwarming en is uitgegroeid tot een totaal installatie bedrijf met 14 werknemers. Onze doelstelling is te groeien naar 20-25 medewerkers, zodat persoonlijke benadering met onze klanten en personeel mogelijk blijft.  Door niet te groot te worden, blijven we flexibel.

Sinds 2000 zijn we gevestigd in Capelle West waar ons kantoor zich bevind, het magazijn, de werkplaats en het adviescentrum.

Dit pand is uitgerust met de voorzieningen van deze tijd, zoals verwarmen met infrarood panelen en een aanwezigheidssensor (gasbesparing) en zonnepanelen voor een aanzienlijke elektra besparing.

Onze volgende stap is de verlichting vervangen.

 

Dat alles tegenwoordig om de prijs draait vinden wij jammer. Natuurlijk is een eerlijke prijsstelling een belangrijke voorwaarde, dat begrijpen wij. Aceve bindt haar klanten door kwaliteitsgarantie en niet door laagste-prijsgarantie. Liever één opdracht mislopen dan onze kwaliteit verloochenen.

Aceve beseft dat kwaliteit begint met vakmanschap en bezieling.

Ons doel is te zorgen dat u een installatie krijgt die past bij uw wensen, leefwijze of werkwijze en uw budget.  Wij investeren graag in een langdurige relatie. Aceve is er voor u.

 

Of het nu is voor onderhouden, vervangen, renoveren, repareren of adviseren van:

  • Verwarming werkzaamheden, ook stadsverwarming
  • Loodgieter werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld dakbedekking of een verstopping.
  • Badkamers en toilet vervangingen en ook gewoon de kraan vervangen.
  • Klimaat verbetering (o.a. airconditioning en ventilatie)
  • Duurzame energie (o.a. zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, LED)
  • Zorg-Installateur Meer comfort en veiligheid in huis.

 

Onze klanten zijn particulieren, bedrijven, gemeenten, verenigingen van eigenaren, woningbouwverenigingen en er is veel ervaring in de Horeca opgedaan.

 

Uw voordeel; één aanspreekpunt voor alle installatie technische zaken.

Aceve heeft klantgericht ondernemen hoog op de agenda staan.