Luchtverwarming

Wilt u een gezond leefklimaat en voldoende verse lucht in uw dagelijkse woonomgeving. En draagt u het milieu een warm hart toe? Dan is luchtverwarming een logische keuze! U ziet het niet, maar merkt het wel. Uw woning is 24 uur per dag voorzien van verse lucht.

 

Moderne woningen zijn optimaal geïsoleerd en goed kierdicht gebouwd. Dat scheelt veel energie. Maar het vrijwel geheel wegvallen van de ‘natuurlijke’ ventilatie door kieren en spleten beïnvloedt het binnenklimaat negatief. 

Luchtverwarming brengt weer terug wat u zo koestert: een gezond zuurstofgehalte, een betere luchtzuiverheid zonder stof, en een betere vochthuishouding.

 

Luchtverwarming in uw woning

Het ventilatie systeem is nagenoeg onzichtbaar. Bij de inrichting van uw woning heeft u geen last van hinderlijke radiatoren. Ook heeft u geen last van storende tikken en borrelende leidingen.

Vaak wordt gedacht dat luchtverwarming alleen bij nieuwbouw kan worden toegepast. Dit is niet juist, ook als vervanging van uw huidige ventilatie systeem is luchtverwarming een geschikte keuze.

 

Een van de paradepaartjes is de Brink Allure. Een hoogrendement luchtverwarmer met een onder alle omstandigheden ongeëvenaard rendement van 107%. Ook is deze luchtverwarmer voorzien van een volledig modulerende brander- en ventilator regeling. De Brink Allure bespaart u zoveel op uw energierekening dat de aanschaf ervan een investering is, die zichzelf eenvoudig terugverdient.

 

Luchtverwarming zorgt zowel voor verwarming, ventilatie en (elektronische) filtering, zodat de lucht altijd aangenaam en gezond van kwaliteit is. Eventueel kan ook voor koeling en/of bevochtiging gezorgd worden.

 

Kortom, wie optimaal van zijn huis wil genieten kijkt niet alleen naar een nieuwe keuken of badkamer, maar maakt ook bewust de keuze voor het luxe gevoel van luchtverwarming.

 

Schone lucht

Standaard is in alle toestellen een filter opgenomen. Deze zorgt ervoor dat 95% van de stofdeeltjes uit de lucht worden gehaald. Dit draagt flink bij aan het wooncomfort.

 

Voor mensen die het op prijs stellen alle kleine stofdeeltjes te filteren (bijvoorbeeld CARA-patiënten) bestaat de mogelijkheid een hoogwaardige filter toe te passen. Hiervoor heeft Brink een elektronische luchtfilter ontwikkeld. Deze elektronische luchtfilter verwijdert zelfs de allerkleinste stofdeeltjes zoals pollen, stuifmeel, schimmels, tabaksrook, kiemen, bacteriën, etc.

 

Ook luchtverwarmers hebben onderhoud nodig en de filters dienen regelmatig te worden vervangen.